Kunst Staben

ZOÉ JOHANNA ESKES

kurator

ZOÉ JOHANNA ESKES (1986) ER EN HOVEDSAKELIG SELVLÆRT BILLEDKUNSTNER SOM KOMMER FRA NEDERLAND. HUN HAR BODD I TELEMARK SIDEN 2010 OG ARBEIDER MED PROSESSBASERT KUNST I FORSKJELLIGE MATERIALER OG TEKNIKKER. HENNES KUNSTUTTRYKK STREKKER SEG FRA MALERI TIL SKULPTUR, INSTALLASJONSKUNST OG VIDEOKUNST. VED SIDEN AV EGET ARBEID JOBBER HUN MED SCENOGRAFI, KURATERING SAMT MED ETABLERINGEN AV DET NYE LIFJELL KUNSTSENTER.

foto Silje Villhodd.jpg

Silje Villhodd

Kurator

SILJE VILLHODD (1968) ER UTDANNET KUNSTHÅNDVERKER OG BOSATT I KVITESEID.

HUN ARBEIDER PARALLELT I FLERE KUNSTNERISKE MEDIA: TEKST, SKULPTUR, TEGNING OG MALERI.

FELLES FOR KUNSTUTTRYKKENE ER HENNES ØNSKE OM Å SI NOE OM DET VI OPPLEVER MEN SOM IKKE KAN OMSKRIVES I ORD.

foto Silje Villhodd.jpg
    IMG_20220530_140943.jpg

Ann Mari Aamot

Kurator

ANN MARI AAMOT
    F. PORSGRUNN
    BOR I VINJE.
    MEDLEM AV NBK OG BIT
    UTDANNENSLE FRA OSLO OG UK.

Emil B. Andersen

Koordinator/Kurator

EMIL B. ANDERSEN ER UTDANNA SOM REGISSØR OG MANUSFORFATTAR. JOBBAR FOR TIDA MED FOTO, KLIPPING OG ER I SOMMAR KOORDINATOR PÅ KUNSTLÅVEN I SELJORD.

IMG_20220322_180147-01.jpeg